0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

AĆIMOVIĆ: U Zvezdi najlepši period u karijeri

Objavljeno: 05.02.15 u 13:45

Postoji neraskidiva veza između Crvene zvezde i Milenka Aćimovića. Nekadašnji as crveno-belih, a sada sportski direktor Olimpije, sa nestrpljenjem je iščekivao prijateljsku utakmicu u Antaliji, koja je odigrana u sredu (1:1), kako bi ponovo video dobro poznata lica.

– Puno mi je bilo srce kada smo se dogovorili da organizujemo prijateljsku utakmicu. Vreme provedeno u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri, rekao je Aćimović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Poseban je bio susret sa nekadašnjim saigračem Nenadom Lalatovićem.

– Tri sezone smo igrali zajedno. Verujem da će imati uspeha i kao trener, video sam da ima u timu dosta dobrih, mladih igrača. To je pravi put, ali treba još vremena da se sve sredi, naravno. Za obe ekipe je ova provera u Antaliji bila baš ono što im je bilo potrebno. Još su teške noge, ali se igrači nisu štedeli, svi su želeli pobedu, istakao je Aćimović.

I trener Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo što je ponovo video bivšeg saigrača.

– Prošlo je 12 godina od poslednjeg susreta, a sa njim sam se, tokom tri sezone, radovao osvajanju četiri trofeja. Bile su to jedna dupla kruna i još po jedna titula i kup. Veoma ga cenim i poštujem, naglasio je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter