6
Domaći fudbal

ZVEZDA VRAĆA BIVŠEG KAPITENA: Nekadašnji reprezentativac Srbije na pragu Marakane?

Objavljeno: 04.02.15 u 11:42

Ekipa Crvene zvezde tokom ove zime vratila je dvojicu bivših igrača u svoj tabor. Na stadion „Rajko Mitić“ stigao je i bivši reprezentativac Srbije, Aleksandar Luković.

Kako prenosi Mondo, istim putem povratka u crveno-beli dres mogao bi da krene još jedan nekadašnji igrač najtrofejnijeg srpskog kluba, Milan Biševac.

Naime, kako piše ovaj portal, Biševac je još prošle godine bio na razgovorima sa čelnicima Crvene zvezde. Međutim, kao i dan danas, Zvezda se i prošle sezone nalazila u žestokim finasijskim problemima, pa beogradski tim nije imao novca da plati obeštećenje Lionu za Biševcu.

Biševac se prošle sezone nije naigrao u dresu Olimpika iz Liona, međutim, ove godine je podigao nivo svojih izdanja, pa se učvrstio kao starter u ovom francuskom slavnom klubu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je poznato, Biševac je ove sezone doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, zbog čega ga čeka pauza od minimum šest meseci. Po povratku od povrede Biševac će imati punih 31 godinu.

Mondo piše da je upravo ova povreda pokretačka snaga čelnicima crveno-belih koji će pokušati da iskoriste situaciju i povredu Biševca iskoriste kako bi mu spustili cenu. Ugovor ovom igraču ističe u leto 2016. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Lazic, Pavicevic, Planic, Mbodj, Stojanovic, Jovanovic i Lukovic konkurisu za dve stoperske pozicije. Doduse Planica oterase, a letos je bilo dovedite mi Planica i uzimam titulu.
    Zasto ne bismo doveli jos i Bisevca, Vidica, Slavoljuba Djordjevica i ne znam koga jos, pa da imamo 15 stopera.
    Terzicu, Lalatovicu i ekipo “sve najbolje“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dajte ljudi imate li vi mozga…to sto vi radite u Zvezdi tako je providno…u zadnjih 10-ak godina,mozda i vise samo kao nesto prodajete igrace pa vracate…Samo gledate svoj licni interes i zarade od transfera a Zvezda vam je u drugom planu….Milan je dobar igrac i prije svega pravi sportista…ali povreda ukrstenih ligamenata nije laka povreda tako da sada u ovakvom teskom trenutku za Zvezdu nije pravo rijesenje…Volim Zvezdu i zelim joj svu srecu ovog svijeta…ali uz ove ljude koji trenutno vode Zvezdu ,nazalost Zvezda nema perspektivu…Volio bih da neko iz rukovodstva Zvezde predstavi plan oporavka kluba …odmosno strategiju smamjenja dugova koje ima klub…i ciljeve kluba sto se tice izlaska na Evropsku scenu u narednih 5 godina…i da objsne javnosti i svim ljudima koji vole Zvezdu zasto se unazad 4 god…nije napravila tim i uigranu ekipu koja se moze casno suprozdtaviti svim Evropskim ekipama…kao nekada…cim se jedan igrac dokaze i igra dobro samo gledate kako cete ga prodati…ponavljam ,gledate samo licni interes a institucija „Zvezda“vam je u frugom planu…a najvise me boli kada izadjete u javnost i pricate bajke da volite Zvezdu i da sve sto radite, radite u interesu kluba…nemate nimalo obraza i stida…sram da vas budu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam veliki Delija i bio bih srecan kada bi se igrac sa takvim iskustvom vratio svojoj kuci,ALI BRATE mojne vise da objavljujete ovakve price kako bi podigli tiraz. Milan se ustalio u ekipi i tesko da ga neko moze izbaciti i posle oporavka od ove teske povrede. On je igrac koji nikad ne odustaje i nikad ne klone duhom,i vratice se jaci i bolji,i ja mu zelim sto brzi oporavak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter