0
Ostali sportovi

VUJASINOVIĆ: Skrnavimo kult našeg bazena! Ovo je nedopustivo!

Objavljeno: 04.02.15 u 21:58

Partizan je lošim izdanjem protiv Juga i ubedljivim porazom od 12:5 počeo drugi deo Triglav regionalne lige, a već u nedelju, u 16. kolu, od 18.00 časova gostuje Crvenoj zvezdi.

Trener crno-belih Vladimir Vujasinović nezadovoljan je pristupom svojih momaka ovoj utakmici.

– Skrnavimo klut ovog bazena i svega onoga što su generacije pre nas radile. Gubile su se i ovde utakmice, i gubiće se, ali nikada ne sme na ovakav način, da se igra bez želje, agresivnosti… To je nešto što ne sme da se dešava i što se ne prašta, bar dok sam ja tu, tako biti. I greške su normalne, ali pristup nam je bio očajan – izričit je Vujasinović.

A v eć za koji dan je prvi večiti derbi ove sezone.

– U šali sam rekao da je bolje da mislim da nam je Zvezda bila u glavi, pa smo ovu utakmicu odigrali na ovakav način. Onda bi to bio čak i prihvatljiv izgovor. Normalno je da padnemo, mlada je ovo ekipa, ali naš bazen je naš bazen i ovako nešto je nedopustivo – ponavlja Vujasinović.

Crno-beli su ove sezone već igrali sa Jugom u drugom kolu Lige šampiona, takođe na Banjici i tada je bilo 5:3 za Dubrovčane. Ne pamti se ovako ubedljiv poraz.

– Šta mogu da kažem – sa dubokim uzdahom će Gavril Subotić, najbolji strelac Partizana u TRL. – Loša utakmica, puna grešaka. Katastrofa. Znamo šta smo radili i gde smo grešili, ali očekujem da derbi odgiramo mnogo bolje. Sada smo primali golove iz kontri, pozicionu odbranu smo igrali dobro, napad nije išao… Jako loša partija. Dođe takva utakmica, desi se.

Da li su misli možda već bile usmerene ka Zvezdi?

– Nisu. Nismo mi razmišljali o njima, uvek razmišljamo samo o prvoj utakmici, tako je bilo i sada.

Zvezda je odmarala šestoricu igrača protiv Primorja.

– Verovatno se ćuvaju za nas. Slične smo ekipe, biće to težak duel, a nadamo se najboljem – zaključio je Subotić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter