1
ATP

VILANDER: Đoković ima kvalitet da osvoji sva četiri Gren slema

Objavljeno: 04.02.15 u 11:23

Penzionisani švedski teniser Mats Vilander uveren je da Novak Đoković ima najveće šanse da osvoji sva četiri Gren slema u jednoj godini.

Najbolji teniser planete fantastično je startovao u ovoj sezoni pošto je već na početku godine stigao do prvog značajnog trofeja osvojivši Australijan open.

Način na koji je do trofeja stigao Đoković uverio je Vilandera da srpski igrač može do sve četiri najvažnije titule i to u istoj sezoni:

– Đoković oma sposobnost da u nizu osvaja Gren slemove. On je najveća pretnja da osvoji sva četiri Gren slema u godini što nismo imali prilike da vidimo mnogo, mnogo godina – rekao je Vilander i dodao:

– Promenio je tehniku, stil života i motivisaniji je. To je veoma teško uraditi. Ranije nije bilo tako. Niste znali šta ćete dobiti od Novaka Đokovića kada je bio mlad. Tada niste znali da li će uopšte završiti meč – podvukao je bivši prvi reket sveta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter