0
Ostali sportovi

UBEDLJIV PORAZ U RIJECI: Vaterpolisti Zvezde bez šanse protiv drim-tima

Objavljeno: 04.02.15 u 19:08

U 15. kolu Regionalne lige u vaterpolu Crvena zvezda doživela je ubedljiv poraz u Rijeci od ekipe Primorja rezultatom 18:3 (5:0, 5:0, 6:2, 2:1).

Pitanje pobednika nije postavljalo nijednog trenutka s obzirom da se i pre meča znalo da izuzetno mladi tim Crvene zvezde neće moći da pruži veći otpor Suknu, Buriću i ostalim majstorima iz ekipe Primorja. Na put u Hrvatsku Beograđani su otišli bez šestorice standardnih prvotimaca i prvog trenera Dejana Savića, kojeg je menjao Risto Maljković. Već posle prvog poluvremena bilo je 10:0 za hrvatski tim, posle čega je u nastavku spustio tempo igre. U trećoj deonici su crveno-beli uspeli da postignu dva pogotka, u poslednjoj još jedan, a strelci su bili Veljko Tankosić, Đorđe Bjelić i Aleksandar Njegovan.

Primorje je ovom pobedom izbilo na prvo mesto na tabeli sa šest pobeda i jednom nerešenom utakmicom, dok je Zvezda i dalje poslednja sa samo jednom pobedom i šest pobeda u novoformiranoj grupi u kojoj se osam timova takmiči za titulu prvaka. U narednom kolu, 8. februara, u nedelju, Crvena zvezda će u večitom derbiju dočekati Partizan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter