1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

U ŽALGIRISU OPTIMISTI: Naši centri mogu da zaustave Marjanovića

Objavljeno: 04.02.15 u 17:18

Košarkaš Žalgirisa Darijus Songaila smatra da njegov tim ima centre koji mogu da zaustave jednog od najboljih igrača Crvene zvezde  – gorostasa Bobana Marjanovića.

– Crvena zvezda forsira košarku sa mnogo fizičkog kontakta, veoma su čvrsti u odbrani. Oni su ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće, što je razumljivo s obzirom na neverovatnu podršku navijača sa tribina. Mislim da naši centri Robertas Javtokas i Arturas Gudaitis, kao snažni momci, mogu da pariraju Marjanoviću ispod koša – rekao je Songaila za sajt Evrolige.

Trener  Gintaras Krapikas rekao je da njegov tim mora da bude potpuno kncentrisan, a ne kao u mečevima sa Panatinikosom i Barselonom.
– Obe ekipe se nalaze u istoj poziciciji. Zvezda igra drugu utakmicu zaredom kod kuće, a nama je ovo drugo uzastopno gostovanje. Imaće sjajnu podršku bučnih navijača. Marjanović se izdvaja u njihovom sastavu i moraćemo da ga poremetimo – rekao je Krapikas.

Utakmica šestog kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Žalgirisa igra se sutra od 20.45 Areni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Vaše je pravo da se nadate, ali mi smo Zvezda, mi smo ponos Srbije. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter