10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŠKE REČI: Crno-beli pozivaju Zvezdu u rat protiv menadžera!

Objavljeno: 04.02.15 u 12:18

Sada kada je definitivno jasno da je Partizan ostao bez još jednog bisera iz svoje škole fudbala, uprava kluba na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem objavila je rat Faljiju Ramadaniju i kao saveznika pozivaju ljutog rivala Crvenu zvezdu, ali i Fudbalski savez Srbije.

Danilo Pantić definitivno neće produžiti ugovor sa Partizanom, a crno-beli su ‘zauzvrat’ odbili ponudu Čelsija za usluge mladog veziste. Rukovodstvo Partizana uvereno je da iza cele priče stoji igračev menadžer Falji Ramadani i rešeno je da njegovom odvođenju talenata stane na put.

– Stvar je principa i svesno smo se odrekli učešća u ovom transferu iako nismo u zavidnoj finansijskoj situaciji. Ne želimo da pristajemo na Ramadanijeve ucenjivačke ponude, on je prevarant i čovek koji gazi svoju reč – rekao je za ‘Informer’ potpredsednik Partizana Milorad Vučelić.

– Svesni smo da bi moglo da bude teško u početku, ali smatramo da je ovo jedini put ka ozdravljenju. Zato bi nam u ovome dobro došla pomoć Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije – istakao je Vučelić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. Uprava Zvezde i Partizana treba da odrzi zajednicku konferenciju i da prestanu jedni druge da napadaju. Da krenu u pohod ka osvajanju Evrope, tj. da jedni drugima pomogu u tome da postanu redovni ucesnici u Uefa takmicenjima (ozbiljni ucesnici). Da odigraju po koju prijateljsku utakmicu u pauzama izmedju takmicenja. Da zajednicki podizu klubove, takmicenja kao i reprezentaciju. Da oteraju menadzere, da uvedu „pravilo“ da igraci do 20 god (npr.) nemaju menadzera inace nema ugovora. Ali i da se postuju ugovori te dece, bez obzira da li je profesionalni ili stipendijski. Cak sta, mogu zajedno da prolaze i bazicne pripreme, da „takmicenjem“ medju sobom dodju do dobre fizicke spreme. Verujem da je velikoj vecini preko glave bolesnog rivalstva, ubijanja, tuca, prepucavanja itd. Ja, kao Zvezdas, podrzavam stav Predsednika Fk Partizan..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne spominjite Zvezdu poserem vam se na grb bratstva i jedinstva titove jugoslavije na crno bijelim dresovima jugoslovenskog nogometnog kluba sa titovog stadiona.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodo draga Vi ste svemu tome krivi , Pogledajte kako selektirate tu decu od 14-15 god i dalje . Kumovi,prijatelji njihova deca su prioritet, roditelji s dubokim dzepovima i njihovi mezimci a slabi finansijeri i njihova deca gde su !!!!!! Naravno kod Ramadanija i kada takva deca stasu u igrace KUKU … Pa i realno je da on (Ramadani) koloko god da je ulagao u njih treba nesto i da zaradi. Cestitam mu i punu podrsku jer Vi Partizn-C.Zvezda hocete gotovo . NEMOZE a i Neposteno je .

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije samo do Ramadanija, mali je Cigan i jedva je docekao priliku da pobegne. Ocekujem za par godina kad ne bude imao vise gde da se vrati u Zvezdu kao Bosancic i da mu budu puna usta toga kako je od malih nogu Delija. Govance od deteta.

    0
    0
    Odgovori
    • E ajde sad budi normalan i reci zasto to pominjes, pa Lazovic u Zvezdi je partizanovac pa nista, ovdee ljudi pricaju kako stvari stoje i da treba da se ovi idioti oteraju iz nas fudbal a ti kreces s podelom ko je ko, zar ti ne bi bilo bolje da ostane jos 2-3 god u partizan uradi nesto a ne odmah seres kao tard neki.

      0
      0
      Odgovori
  5. U ovom slučaju se svi moramo udružiti protiv kriminalaca kao što je gore navedeni. To je jedini način da spasimo srpski fudbal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter