0
Domaći fudbal

REMI SA SLOVENCIMA: Greška odbrane koštala Zvezdu pobede u Turskoj

Objavljeno: 04.02.15 u 18:36

U prvoj pripremnoj utakmici u Beleku, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa ekipom Olimpije iz Ljubljane rezultatom 1:1(1:0).

Trener crveno-belih na ovom meču nije mogao da računa na golmana Predraga Rajkovića zbog manje povrede i Sava Pavićevića koji je danas odmarao zbog infekcije potkolenice. Crvena zvezda je na teren istrčala u sledećem sastavu: Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Savićević, Lazović, Stojanović, Gavrić, Parker.

Iz prve prave akcije Zvezda je povela u 13. minutu. Aleksandar Kovačević je odlično proigrao Nenada Gavrića koji je sa desetak metara savladao golmana gostiju. Sredinom prvog dela igre priliku da duplira prednost Beograđana imao je najistureniji napadač na ovom susretu Džošua Parker, ali u situaciji jedan na jedan sa golmanom Olimpije nije uspeo da ga savlada.

Izjednačenje je stiglo u 65. minutu kada je posle kornera Milan Burgič bio sam u skoku i lako glavom savladao Damira Kahrimana. Do kraja je viđena dosta oštra igra oba tima, pa su žuti kartoni prštali na sve strane, ali golova više nije bilo.

STRELCI: 0:1 – Gavrić u 13, 1:1 – Burgić u 65. Stadion: “Sportski centar Kremlin palas”. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Tomaž Musjak (Poljska). Žuti kartoni: Spahija (Olimpija), Katai (C. Zvezda).

OLIMPIJA: Brljak, Fink, Mitrović, Bajrić, Lazevski, Matić, Kapun, Zajc, Baskera, Rodić, Šporar. Igrali su još: Ivančić, Burgić, Henti, Gajić, Spahija.
C.ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Lazić,Luković, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker. Od 46. minuta su igrali: Kahriman (0d 60. Trkulja), Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Jović, Salami.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter