3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Žao mi ja Pantića, ali niko nije iznad kluba!

Objavljeno: 04.02.15 u 14:54

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da mu je žao što Danilo Pantić neće putovati sa ekipom u Tursku na pripreme. Kao što je već poznato, uslov za to bio je produžetak saradnje sa partizanom, što je mladi fudbaler odbio.

Pantić će do kraja sezone trenirati sam, a upravo on najviše gubi zbog ovakve situacije.

– Žao mi je zbog Pantića, nije dobro za njega, klub i srpski fudbal. Ipak, Partizan mora da pokaže čvrstinu i niko ne sme da bude iznad kluba, pa čak i po cenu finansija. Moramo da postupimo odlučno, a Pantić je ispušten još pre mog dolaska, kada je bio suspendovan šest meseci. Za njega bi bilo najbolje da odigra još dve sezone u Partizanu i pređe u veliki klub, a ne da se ’vucara’ po pozajmicama. Ipak, odluku su doneli on, agent i njegova porodica – rekao je Nikolić, a prenosi Tanjug.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

  1. nevidim ni jedan razlog da se opterećujemo nekakvom zaluđenom djecomod strane roditelja i menadzera kada imamo preča posla mali je najmanje kriv pa on je djete udaljite šiptara iz blizine kluba i neka igrači budu klupski a fifa ukida menadzere pa će klubovi doći na svoje

    0
    0
    Odgovori
  2. Ionako nije ama baš ništa pokazao, na prijateljskim utakmicama još i Bože pomozi, ali čim treba stisnuti zube na takmičarskim utakmicama, ni ne vidimo ga na terenu. Šta se uopšte digla prašina oko prosečnog igrača (možda ni to nije).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter