7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Ne želim Alivodića!

Objavljeno: 04.02.15 u 23:45

Već nekoliko dana „fudbalskom čaršijom“ kruže priče da bi bivši fudbaler Vojvodine Enver Alivodić mogao da pojača Crvenu zvezdu, ipak te informacije demantovao je trener crveno-belih Nenad Lalatović.

– Prvi put čujem za tu mogućnost. Meni je posle odlaska Pečnika potreban igrač za levu stranu, a Alivodić nije interesantan – poručio je Lalatović iz Antalije.

Takođe, generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u Tursku doneo sjajne vesti da je Gžegož Bronovicki upotpunosti isplaćen.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. ajde bre terzicu idi vise lopuzo jedna….ima zvezda svoju decu bre ali ona nece da ih forsira da im da plate igrali bi a ne ovako…..ajde sad ja da vas teram da trcite i da vam ne dam vode a obecavam svaki put kad predjete po krug oko terena,pa cekaj bre i njima nekad dodje da nemogu da nemaju volju al rzumite ih sve su to krive lopuze koje su kao terzic!!! poeta price kaji ce nam alivodic!!!! DAJ TE PARE DECI PA DA VIDITE VOLJU!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter