5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAJKORISNIJI: Mačvan gura ‘valjak’

Objavljeno: 04.02.15 u 15:36

Najkorisniji košarkaš ABA lige u prvom mesecu 2015. godine je krilni centar Partizana Milan Mačvan.

Crno-beli su u januaru zabeležili svih pet pobeda, a Mačvan je prosečno beležio 12,6 poena i 6,4 skokova. Od tih pet mečeva najbolju partiju pružio je u meču sa Olimpijom. Tada je zabeležio 21 poen i 7 skokova i imao indeks korisnosti 30.

Mačvan je jedan od najzaslužnijih za to što se crno-beli nalaze na mestu koje vodi u plej-of. Trenutno su četvrti sa 13 pobeda i sedam poraza, većinu sa početka sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Neki što ostavljaju stalno komentar da neko nije ispadao u drugu ligu bolje bi zbog prepoznatljivosti trebalo da piše klub koji 7 godinu nije osvojio nijedan šampionski trofej i ima strašne frustracije zbog toga!!Tada ce svakom biti jasno o kom klubu se radi!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A gde je Gagara kapiten a casovi ljubavi? Pobegao covek kad je cuo za ljubavnu romansu Vujosevica i Mise Tumbasa, izjavio da nema nista protiv pedera, ali se ne oseca prijatno u njihovom drustvu. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter