25
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DODATNI ŠOK! Otkriveno koliko je Partizan dugovao Gagiću pred raskid ugovora!

Objavljeno: 04.02.15 u 12:21

Šokantna vest da je centar Partizana Đorđe Gagić zatražio raskid ugovora sa klubom iza sebe nosi nove iznenađujuće informacije.

Kako prenosi Sportski žurnal, Partizan je Đorđu Gagiću u trenutku kada je igrač raskinuo saradnju dugovao svega dve plate. 

Kada se uzme u obzir kakva je celokupna finansijska situacija u klubu, odnosno kolika su dugovanja prema ostalim igračima, želja Gagića da raskine saradnju još je čudnija.

Podsetimo, Gagić je u utorak zatražio raskid saradnje sa Partizanom.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

25 Komentara

  1. Sta kazu „samo“ dve plate. To samo ima u Srbiji. Treba svi da odu ako im duguju i samo 1 dinar. Pa zenu su uhapsili za bus plus a ovi duguju bar €15 000. Privatizacija!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikad nisam razmisljao o njemu kao perspektivnom centru jer on covek nema 2 razreda kosarke u glavi.A da je davao maximum,to je za respekt.Nekad ni to nije dovoljno ali trazim nesto pozitivno u svemu.Ko zna sta je stvarno u pitanju.Koga nema bez nega se mora!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko zna sta je tu bilo ljudi…… Svaka njemu cast sto je bio toliko u takvom stanju, tj. svaka cast svima u klubu sto opstaju…. Nemojte zaboraviti kako se borio za klub (uvek igrao maksimalno)…. U svakom slucaju zacudila me je ta odluka, mogao je bar da saceka kraj sezone…..

    0
    0
    Odgovori
  4. treba da ga je sramota zato što je ostavio svoje drugove na cedilu.Šta je drugo nego klasična izdaja.Ako je i bilo ko umešan,neka im služi na čast.Ali stara izreka kaže: na muci se poznaju junaci.Ovi žigosani što su ostali su moralni pobednici bez obzira šta god da urade u ovoj nemilosrdnoj i prljavoj igri.Momci samo hrabro bez pritiska i titula je naša.

    0
    0
    Odgovori
  5. KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA BILO KOGA NAZIVATE IZDAJNIKOM,ODAKLE VAM TO PRAVO? DOK JE IGRAO I DAVAO KOSEVE BIO JE DOBAR.A KAD JE ZATRAZIO PARE ONDA JE IZDAJNIK.ONO STO JE MALO POZNATO JAVNOSTI JE DA IM NON STOP KASNE PLATE,PA IM DAJU POLA PLATE OD NA PRIMER 5 KOLIKO IM DUGUJU,DRUGU POLOVINU DOBIJU ZA POLA GODINE.

    0
    0
    Odgovori
  6. ODAKLE IM PRAVO DA BILO KOGA NAZIVAJU IZDAJNIKOM,DOK JE DAVAO KOSEVE BIO JE DOBAR A SAD KADA TRAZI PARE ONDA JE IZDAJNIK.VAZNO JE DA SU OBEZBEDILI PARE ZA SEBE,A IGRACE KO…OVO JE SRAMOTA ZA JEDAN OVAKO VELIKI KLUB KAO STO JE PARTIZAN.PARA JE BILO ZA VUJOSEVICEVE KAZNE A ZA IGRACE NEMA.CELA UPRAVA NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori
  7. A zašto mislite da je zbog para, svako ko drži do sebe ne bi tolerisao ponašanje *velikog* šefa koji ne bira reči kad vređa igrače i sve oko sebe!!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Narod obican ne moze da zivi kad mu plata kasni 10 dana a kamoli dva mjeseca..To samo moroni mogu da ne znaju i to ovi klinci danasnji koji ne znaju nista drugo osim visiti na kompjuteru i po kafanama pojma nemaju i samo neke tenzije izmedju klubova sire kao i ova nasa rukovodstva iz Partizana i Zvezde.Uvijek gledaju da okrive druge,Mijailovic,sad Gagic sve je to isto dragi moji..

    0
    0
    Odgovori
  9. cudi me da i ostali jos pristaju da igraju pod ovom okolnostima…bar za burek i pljuge da im daju neku kintu,i da izvedu devojke negde na kuglu sladoleda i kiselu..javna tajna je da je gagic molio mesec dana unazad da mu klub da 120e da uplati zaostalu ratu od proslog letovanja,ali niko izgleda nije imao sluha..djordje sve najbolje u nastavku karijere…i unovci znanje dok si mlad i zdrav..srbijo majko..

    0
    0
    Odgovori
  10. Zavrbovan dobio od fmp lovu i ponudu da predje kod njih!Nedajte mu sporazumni raskid nek odradi ugovor do kraja i nek trenira u zelezniku….ako to bude radio raskinuti ugovor na njegovu stetu!

    0
    0
    Odgovori
    • Nikada niste ispali iz prve lige,vi ste se zamrznuli i ispali iz svih mogucih liga,a o postenju covicA,VUCICA,VESICA,ZIKE PAUKA,MIRKA PAVLOVICA,TERZICA,KOKEZE,SKUNDRICA NE VREDI RASPRAVLJATI…

      0
      0
      Odgovori
  11. Nisu ove pare u pitanju,, vec odnosi unutar kluba. Silovanje, tj moranje po svaku cenu. Ponasanje „pedagoga„. Uz svo postovanje, sta znaci dovodjenje Mise tumbasa u onakvom stanju na trening? I sam sam se bavio sportom i to mnogo iritira. Ponasanje Pavlovica na treningu kao da je pao s marsa… Coveku se nakupilo i zelim mu sve najbolje u karijeri. A ovo novinarsko spinovanje da bi Gagic promenio odluku mislim da samo dovodi do suprotnog efekta.

    0
    0
    Odgovori
    • Otkud ti ideja da neko namerno dovodi Misu na treninge i u KOM to onakvom stanju, to je jedna benigna osoba decackog ponasanja i vecito vesela, kome moze tako neko da smeta, a valja recimo ona vasa cvecka Bogdanov???
      I sta mu se to moglo nakupiti zbog zajebancija Pavlovica i Daloa na treningu, pa zezaju se ljudi i podizu atmosferu i moral, tezak namcor treba da budes da ti smeta „neozbiljnost na treningu“!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter