1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA: Kao da sam se ponovo rodio!

Objavljeno: 04.02.15 u 13:28

Marko Jovanović kao kapiten je predvodio Partizan u Briselu u drugom ulasku crno-belih u Ligu šampiona, nakon toga prešao je da igra fudbal u Poljskoj, ali tamo nije imao sreće za zdravljem.

Razboleo se, mnogi su posumnjali na leukemiju, ali srećom, nije bilo tako. Njegov klub Visla iz Krakova nije imala strpljenja za njegov oporavak i jednostrano je raskinula ugovor sa njim pre samo nekoliko dana. Međutim, situacija se sada potpuno promenila.

– Hvala Bogu sve je u najboljem redu. Bio sam na pregledima na jednoj od najeminentnijih klinika u Evropi i dobio sam dozvolu da nastavim da treniram i igram fudbal. Osećam se kao da sam se ponovo rodio! – nije sakrivao uzbuđenje Marko Jovanović u razgovoru za ‘Sport’.

Sada je slobodan u izboru nove sredine, a o svom bivšem klubu  ne želi previše da priča i kaže da je sve u rukama advokata.

– Oni su jednostrano raskinuli ugovor sa mnom iako sam imao paraf na saradnju još godinu i po dana. Upravo pristigli medicinski rezultati mi takođe idu u korist i zato sam ceo slučaj predao advokatima i sudu. Ja se konačno okrećem fudbalu i povratku na teren – rekao je Jovanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. A ti se vrati u svetinju, nisi los igrac i pripreme nisu odmakle narocito a u velikoj smo frci sa igrackim kadrom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter