0
Fudbal

BARSA UZVRAĆA UDARAC: Prva želja Madriđana, ali i vezista Reala na meti Katalonaca

Objavljeno: 04.02.15 u 12:45

Odnosi između dva najveća španska kluba Barselone i Real Madrida postaju sve lošiji, pošto je nakon teških reči predsednika Katalonaca Hosep Marije Bartomeua, objavljeno da bi na Kamp Nou mogli da dođu Pol Pogba ili Isko.

Kako prenosi Mundo deportivo, pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz kluba, Barselona će po isteku zabrane o dovođenju igrača pokušati da dovede prvu ćelju Karla Anćelotija Pola Pogbu ili vezistu Real Madrida – Iska. 

Ovaj izvor navodi da Barsi predstoji velika borba sa Madriđanima, pošto legendarni Francuz Zinedin Zidan ima veliki uticaj na Pogbu kojeg ubeđuje da se preseli u Real.

S druge strane, od slučaja ‘Figo’, jedini igrač koji je direktno prešao iz tabora jednog u drugi ova dva kluba je Havijer Pedro Saviola (juna 2007), ali je njegov transfer senci onog čuvenog iz 2000. kada je Real preoteo Portugalca.

Ipak, ne treba zaboraviti da Isko kao član Malage nije krio da je navijač Barselone, čak je imao i nekoliko svojih fotografija u katalonskom dresu, a neretko je hvalio i Lionela Mesija kao najboljeg igrača na planeti.

FOTO; Mundodeportivo - Isko u dresu Barse
FOTO; Mundodeportivo – Isko u dresu Barse

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter