0
Evropske lige

ŽOZEOVA RAČUNICA: Dokle bi u Premijer ligi dogurao Murinjov rasprodat tim!? (FOTO)

Objavljeno: 03.02.15 u 12:07

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo po prvi put u svojoj karijeri pokazao je da je i kralj tržišta, odnosno da njegova računica ne ide samo na štetu klupske kase.

Iako je tokom prvog mandata u Čelsiju, kao i u Real Madridu, uglavnom kupovao igrače ta veliku sumu novca, Murinjo je tokom poslednjih godinu dana u kasu Romana Abramoviča inkasirao oko 185 miliona evra!

Otkako se prošlog leta vratio na Stamford Bridž, Murinjo je prodao kompletan jedan tim, koji bi gotovo sigurno bio kompetentan u bilo kojoj evropskoj ligi.

Portugalac je najveću zaradu za Čelsi dobio prodajom Davida Luiza u PSŽ za 60 miliona evra, potom slede Huan Mata (Mančester junajted) za 40 miliona, Romelu Lukaku 35 (Everton), Andre Širle 30 (Volfsburg), Kevin de Brujin 22 (Volfsburg).

Pored toga, iz kluba su kao slobodni igrači otišli Frenk Lampard i Ešli Kol, Rajan Bertran je na pozajmici u Sautemptonu, dok su takođe otišli golman Švarcer, Esijen i Bruma.

Šta mislite, na kojoj poziciji bi bio ovaj tim u Premijer ligi?

Murinjov rasprodat tim

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter