6
Domaći fudbal

SLOVENAC STIGAO U BEOGRAD: Miša Tumbas dočekao Balažica

Objavljeno: 03.02.15 u 16:30

Kao što je bilo i najavljeno Gregor Balažic je novi fudbaler Partizana pošto je danas po dolasku u Beograd na stadionu u Humskoj dogovorio sa klubom sve detalje jednoipogodišnjeg ugovora sa crno-belima.

Javnost bi u narednim danima trebalo da bude obaveštena o detaljima ugovora, a ono što je već sada jasno je da Balažic u Partizan stiže kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa ukrajinskim Karpatima.

Zanimljivo je da je dočeku Slovenca ispred stadiona Partizana prisustvovao jedan od najvernijih navijača kluba – popularni Miša Tumbas.

Iz uprave Partizana su najavili da će dolaskom Balažica prelazni rok za ovaj klub biti završen odnsono da neće više biti ni odlazaka ni dolazaka.

Pre Slovenca klub iz Humske su tokom zimskog prelaznog roka pojačali iskusni vezista Stefan Babović bugarski defanzivac Ivan Bandalovski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

    • bravo za upravu partizana jos alivodica u partizan i kraj molim vas dovedite ga i titula je nasa i ulazak u ligu sampiona samo napred partizan volim vas vas najverniji navijac partizana volim partizan ko oci moje samo napred grobari

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter