4
Domaći fudbal

PARTIZAN GUBI STRPLJENJE: Pantić ima rok do sutra da se izjasni!

Objavljeno: 03.02.15 u 20:35

Uprava Partizana dala je ultimatum talentovanom Danilu Pantiću da se do sutra u podne izjasni o svom statusu i odluči da li želi da prihvati novi ugovor sa crno-belima.

Situacija oko statusa mladog Danila Pantića nikako se ne stišava, a do kraja ugovora u Partizanu ostalo još nešto manje od šest meseci. Posle spekulacija da je potpisao predugovor sa Čelsijem, koji bi ga prosledio na pozajmicu u Vitese, i izjave potpredsednika Milorada Vučelića da supertalentovani vezista neće putovati u Tursku na pripreme, uprava kluba dala mu je rok do sutra u podne da odluči o svom sledećem koraku, prenosi Mozzartsport.

Ukoliko mladi Pantić prihvati ponudu Partizana da potpiše novi ugovor, trener Marko Nikolić će ga uvrstiti na spisak putnika za Antaliju. U suprotnom, fudbaler iz Rume će ostati u Beogradu i do kraja sezone će trenirati odvojeno od ekipe.

Partizan će sutra od 11 časova u Zemunelu igrati četvrtu prijateljsku utakmicu ove zime i to protiv Sinđelića, ekipe koju sa klupe predvodi legenda crno-belih Gordan Petrić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Molio bih upravu Partizana da prestane da obmanjuje javnost nego da lepo prizna da je decka prodala za sitne pare!!! Mali je vec u Londonu na pregledima i do kraja sezone ce igrati za Vitese. Razvlacite dete po novinama kao da se on tu nesto pita. Stavljate ga na stub srama a na tom stubu treba da ste vi sami.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosta više sa tim klincem,pustite ga da ide,prvi put pišem smučili su mi se vaši komentari,nije vredan pažnje.Ko neće ne mora da igra u svetom dresu,ja dok sam radio u Crnoj Gori pored svih obaveza sam dolazio na utakmice po kiši snegu..a sada dolazim redovno tako se voli klub,on je dobio sve i nšta ne vraća bolje neka ide ne treba nam.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa kom normalnom navijacu Partizana se ovaj slinavko nije smucio?! Ne zelimo da ga gledamo u crno belom dresu, trebali su da ga prodaju Celziju i da gledamo kako mu karijera propada. Ali njemu cilj nije uspesna karijera, nego da potpise bogat ugovor i da se nikad vise i ne cuje za njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter