7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PANTIĆ BEZ KOMENTARA: Neću ništa da pričam posle ostanka u Partizanu!

Objavljeno: 03.02.15 u 13:31

Fudbaler Partizana Danilo Pantić ne želi da ulazi u javnu polemiku sa čelnicima crno-belih nakon što mu je stopiran transfer u londonski Čelsi.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić obavestio je u ponedeljak javnost da klub, ‘zbog potcenjivačkih uslova menadžera Danila Pantića, Faljija Ramadanija, i njegove agencije’, ne želi da proda mladog fudbalera.

Na sve to, Pantić će do daljeg trenirati odvojeno od ekipe, klub mu je dodelio trenera za rad po posebnom režimu i skinula ga sa spiska putnika na drugi deo priprema u Turskoj.

– Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam o neodlasku u Čelsi, ostanku u Partizanu i mom daljem statusu – rekao je Pantić, a prenosi portal Goal.com.

Podsetimo, Pantić nije krio želju da potpiše za Čelsi odakle bi za početak bio poslat na pozajmicu u holandski Vitese.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Sta da ti kazem Panticu .. pohlepan si i imas pogresnog menadzera.. to sto si bio najbolji u mladjim kategorijama.nista ne znaci..
    Seti se Nikona Jeftica…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sine da si kod Mamića igrao bih ti još dvije-tri sezone dok ne stigne ponuda od 15 i više miliona. Prije nisi mogao napustiti državu dok ne napuniš 27 sad bi to trebalo ponovo uvesti bar do 23 god

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter