6
AdmiralBet ABA Liga

NOVI PROBLEMI: Gde baš sada traži raskid saradnje?!

Objavljeno: 03.02.15 u 21:19

Nema kraja problemima u KK Partizan! Trener Duško Vujošević je na novim mukama, jer ne samo da se čekaju pojačanja, plej pre svih, sada se još šuška da je centar Đorđe Gagić zatražio je od kluba sporazumni raskid saradnje i da posle Luke Bogdanovića ostaje bez još jednog igrača!

Do te informacije, kao i da centar više ne trenira sa crno-belima, došao je SOS kanal… Inače, Gagić je na parketu u meču sa MZT-om proveo 13 minuta i ubacio četiri poena.

Partizan po svoj prilici ostaje sa samo jednim klasičnim centrom, Nikolom Milutinovim i krilnim centrom Milanom Mačvanom. A treba izboriti i osigurati završnicu ABA lige, igrati Kup Radivoja Koraća, juriti Evroligu, braniti titulu u domaćem prvenstvu…

FOTO; STARSORT
FOTO; STARSORT

Đorđe Gagić odlazi u najgorem trenutku po crno-bele. Centar je inače počeo da trenira u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali se u decembru 2009. godine preselio u Mornar iz Bara. u tom klubu je počeo seniorsku karijeru i tamo je igraodo leta 2011. godine. Sa Hemofarmom je 2011. potpisao trogodišnji ugovor, ali se godinau dana kasnije preselio u Partizan.

Sa Partizanom je osvojio Jadransku ligu 2013. godine, a takođe postao i prvak Srbije 2013. i 2014. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. SUSKA se da je trazio? Cudo da vi ne znate sigurno nego se uvek nesto suska, kad budete znali tad pricajte a do tad sto je zvezdinoj reviji milo to joj se snilo!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Немојте писати глупости. Гагић је гробарчина,не верујем да би тек тако отишао. Питање је колико су ови поуздани.

    0
    0
    Odgovori
  3. ajmo polako iz partizana. dosta je bilo da gledamo krseve (musli,ti,itd) ajmo idi gde ti je bolje. da si neki covek i grobar kao sto pricas nikad ne bih ovo uradio. aLI JOS BOLJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter