2
Domaći fudbal

FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM

LAZOVIĆ PORUČUJE NAVIJAČIMA: Evo šta možete da očekujete na proleće

Objavljeno: 03.02.15 u 16:15

Antalija je za mnoge fudbalere Crvene zvezde mesto na kojem po prvi put treniraju u okviru priprema za prvenstvo, ali ne i Darku Lazoviću.

Vihornom krilu našeg tima Antalija je veoma poznata, kao i hotel „Kalista“ u kojem je smeštena crveno-bela ekspedicija.

– Meni je ovo čak peti put da sam u Antaliji, tako da nisam iznenađen uslovima koji su nas zatekli. I sada je, kao i svakog prethodnog puta, sve fenomenalno, i jako sam zadovoljan. Došli smo ovde da nastavimo sa uigravanjem i dizanjem kako fizičke spreme, tako i forme. Pred nama je šest utakmica, svi će dobiti priliku da igraju, i verujem da ćemo te utakmice iskoristiti na najbolji način – kaže Lazović, koji smatra da će Zvezda biti jača na proleće.

– Moram da kažem da smo se ozbiljno pojačali. Igrači koji su došli su uglavnom iskusni, i poseduju neosporan kvalitet. Mislim da će mnogo pomoći mlađim igračima, kako na samom terenu, tako i van njega – siguran je Lazović.

Sve koji vole crveno-bele boje najviše zanima kakvu Zvezdu mogu očekivati na proleće.

– Navijači mogu da očekuju borbenu i pre svega ofanzivnu Zvezdu, koja će napadati tokom cele utakmice. Nadam se da će i dosta golova doći kao plod te napadačke igre – rekao je Lazović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter