4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ TRAŽI KRILO: Zvezda ‘otima’ Partizanu Alivodića ili Trujića?

Objavljeno: 03.02.15 u 23:57

Pred put u Antaliju trener Crvene zvezde Nenad Lalatović traži od uprave pojačanje na poziciji krila, a za to pojačanje postoji nekoliko opcija i igrača koji su bili povezivani sa Partizanom u ovom prelaznom roku.

Enver Alivodić nekoliko puta bio je gotovo pred potpisom sa Partizanom, a sada je interesovanje za njegove usluge pokazao i večiti rival, pišu ‘Novosti’. Nenad Lalatović ne krije pozitivno mišljenje o dosadašnjem fudbaleru Vojvodine koji je trenutno slobodan igrač i traži klub u kojem će nastaviti karijeru.

Druga Lalatovićeva opcija za poziciju krila je Nikola Trujić, još jedan igrač koji se spominjao kao novi igrač Partizana. On je četiri godine i proveo u Humskoj, ali nikada nije uspeo da se izbori za pravu šansu.

Od samog početka prelaznog roka kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde spominje se i Petar Orlandić iz crnogorske Zete, ali nije došlo do realizacije tog transfera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Niko Crvena nema to sto imas ti, 60 mil duga i drzavu da…a igraci samo pristizu, od letos kada je Tralalatovic preuzeo ekipu ovo je 18 pojacanje!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neznam sta znace vasi naslovi. To kao treba da znaci da je zvezda jaka? Kako otima kada ih partizan nece. Naslov treba da glasi. Zvezda skuplja odpatke Partizana. Ali dobro vi ste ganske movine pa morate zvezdu da velicate. Razumem vas i zao mi vas je

    0
    0
    Odgovori
  3. ahahha od ceka olos da uzme igraca nekog..Odmah uefi slati svaki pokusaj kupovine bilo kog igraca mada to oni vec znaju..E necete uzeti nikog 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter