0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRK: Zvezda ne razmišlja o Kupu, Partizan ulogu favorita prepušta crveno-belima

Objavljeno: 03.02.15 u 14:39

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli trenutno ne razmišljaju o obavezama u Kupu Radivoja Koraća, iako žele da odbrane trofej u tom takmičenju.

– Potrudićemo se da odbranimo trofej u Kupu, ali trenutno razmišljamo samo o Žalgirisu. Imamo mnogo važnijih stvari kojima bi trebalo da se posvetimo. Posle utakmice sa Cedevitom okrećemo se završnom turniru u Nišu. Potrudićemo se da odigramo što bolje, ali zbog obaveza u Evroligi imaćemo samo nekoliko dana za se spremimo, za razliku od ostalih ekipa koje će imati više vremena – rekao je Radonjić. 

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je Crvena zvezda veliki favorit za osvajanje “Žućkove levice“.

– Zvezda je apsolutni favorit, oborila je mnoge rekorde, igra dobro u Top16 fazi Evrolige. Draž sporta je u tome što favoriti ne pobeđuju uvek i ne idemo u Niš sa belom zastavom. U poslednje vreme dižemo formu. Žreb je takav – kakav je i ne možemo da utičemo na njega. Da bismo došli do prvog trofeja u sezoni moramo da pobedimo tri utakmice i nadam se da ćemo preskočiti prvo kolo i igrati sa Zvezdom u polufinalu – istakao je Todorić. 

Kup Radivoja Koraća igra se u Nišu od 19. do 22. februara.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter