2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DOGODILO SE: Partizan je odbio Čelsi?

Objavljeno: 03.02.15 u 09:22

Nova uprava Partizana ozbiljno je rešila da promeni politiku kluba, pošto je juče odbila ponudu Čelsija za mladog Danila Pantića zbog nepristojne ponude.

Kako list Sport prenosi „plavci“ su za talentovanog vezistu hteli da ponude svega 760 hiljada evra (500 hiljada transfer i 260 hiljada za razvoj igrača), što su crno-beli odbili. Tako će Pantić u Humskoj najverovatnije ostati do leta kada mu ističe ugovor. Ipak, Čelsi ima još jednu šansu danas do 11 časova, kada ističe rok na „ostrvu“ za „ekstra pojačanje“.

– Poslali smo faks sinoć, moguće je da se nešto promeni, jer u Engleskoj uvek ima takozvani “dodatni rok” koji traje danas (utorak) do 11 časova, pa ukoliko se jave sa boljom ponudom, možemo da pričamo, ali… Imali smo na stolu ponudu Čelsija, dugo smo razmatrali da li je to ono što je u interesu našeg kluba i saglasili da je to sve jednostavno neprihvatljivo za Partizan – rekao je generalni direktor kluba Miloš Vazura i dodao:

– Ponuda londonskog kluba nije srazmerna potencijalu igrača, niti onome što je u njega uloženo, pa smo se zahvalili i napomenuli da ipak ne možemo da prihvatimo uslove. Odlučili smo se za drugo rešenje, koje će sigurno biti od koristi Partizanu i igraču, ako bude bilo razumevanja sa druge strane.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. djole grobar bravo za upravu, tako i treba. panticu i njegovom ocu ztnulo za pare, pa bi i …………. dali za pare. jos jednom , bravo za upravu. bravo,.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter