5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PARTIZANOV OTPOR RAMADANIJU: Ne damo Pantića, treniraće sam ako treba!

Objavljeno: 02.02.15 u 23:22

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić izjavio je da crno-beli neće pristajati na ucene menadžera Danila Pantića, Faljija Ramadanija, i da će talentovani fudbaler ostati u Humskoj do kraja sezone.

Na jednom od sastanaka uprave fudbalskog kluba doneta je odluka da ekipu ove zime neće napustiti jedan od najperspektivnijih igrača Danilo Pantić, oko kojeg se ove zime podiglo mnogo prašine u fudbalskoj javn0sti. Mladi vezista je, navodno, potpisao predugovor sa Čelsijem, a sve to pod pokroviteljstvom njegovog menadžera Faljija Ramadanija, prenosi Mocart sport.

– Ne želimo da pristajemo na ucenjivačku ponudu Ramadanija, već želimo da izvučemo što bolje uslove po klub. Ono što nam je ponuđeno mi nikako nismo mogli da prihvatimo, dogovor jednostavno nije moguć, tako da će Pantić ostati u klubu do kraja sezone. Neće putovati sa ostatkom ekipe u Tursku na pripreme, već će trenirati sam u Beogradu uz nadzor specijalnog trenera. On je profesionalac i moraće da ispoštuje ugovor do kraja – izneo je Milorad Vučelić stav uprave kluba.

Danilu Pantiću je ostalo još samo šest meseci ugovora sa Partizanom, što znači da on ima mogućnost da pregovara sa drugim klubovima. Priča se da je njegov izbor pao baš na Čelsi, koji bi ga u prvoj godini ugovora prosledio na pozajmicu u ‘filijalu’ Vitese, gde bi posmatrao njegov dalji fudbalski razvoj.

– I mi smo čuli da je nešto potpisao sa njima, ne znamo šta, ali niko ne može da ga krivi, to je njegovo pravo. Pokušali smo na sve načine da mu ponudimo nastavak saradnje, ali Danilo i njegov menadžer na to nisu pristali – rekao je Vučelić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Vi ste „gospodo“ stvorili te menadzere kako bi se lakse talili, a sad kad pokusavate da ozdravite klubove oni vam smetaju?!?!?! Smatram da su menadzeri najvece zlo. Pa zar Zvezda i Partizan nisu dovoljno brendovi sami za sebe pa ne mogu da prodaju niti jednog igraca bez pomoci treceg lica!?!?! Jos na sve siptar nam mraci i oblaci u NASEM FUDBALU, ma terajte se svi u materinu!!!!!!! Setite se samo da smo mi SRBI\JUGOSLOVENI ucili fudbalom ostatak sveta mogu slobodno da kazem!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Momak nije pitpisao za drugi klub I jos uvek nije odbio partizan. Pogledajte malo njegove izjave, a ne sve verujete upravi i novinama. Nema potrebe da ga pljujete, jako je talentovan I treba da ostane, a ovakvim ponasanjem uprave to nece biti moguce. I otisao je na pripreme u tursku zajedno sa timom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter