4
Domaći fudbal

ODLAZAK: Doskorašnji kapiten Partizana prešao u Inter!

Objavljeno: 02.02.15 u 11:05

Doskorašnji zamenik kaptena Partizana Vojislav Stanković karijeru će nastaviti u inostranstvu.

Naime, iskusni štoper će u narednom periodu braniti boje Intera, ali ne onog u kojem nastupa Nemanja Vidić, već onog iz Azerbejdžana, preciznije iz Bakua.

– Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan, ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronađemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog, zatim ‘nacrt’, pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua, koju sam prihvatio. Već danas putujem za Tbilisi, kako bismo utanačili detalje – rekao je Vojislav Stanković za Sport.

Stanković je dodao da su ga rukovodioci Intera pratili još od duela dva tima u kvalifikacijama za LE.

– Rečeno mi je da su me pratili još od međusobnog okršaja Partizana i Intera u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Raspitivali su se nedavno i kod trenera Bojana Leontijevića, a onda se u subotu pojavio agent, koji me je upitao da li sam zainteresovan da im se priključim. Procenio sam da je vreme za novi izazov i pristao. Ponuđen mi je dvogodišnji ugovor i već danas putujem na lekarske preglede, dok je potpis, ukoliko sve prođe kako treba, a nadam se da hoće, zakazan za utorak – kazao je Stanković.

Podsetimo, za Stankovića se šuškalo da bi karijeru mogao da nastavi u Laciju ili Palermu, ali do toga ipak nije došlo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Srećan put vranjanac. Nisi puno znao, ali si uvek davao sve od sebe i na tome ti hvala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter