0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOSTI IZ PARTIZANA: Slovenac stiže, a odlazi…

Objavljeno: 02.02.15 u 16:26

U završnici prelaznog roka Partizan bi trebalo da pojača još samo Slovenac Gregor Balažič sa kojim su pregovori u završnoj fazi i to bi prema rečima člana uprave kluba Milorada Vučelića trebalo da bude sve što se tiče dolazaka, ali i odlazaka iz Humske.

– Pojačali smo se i ispunili ono što je sportski sektor tražio. Doveli smo Babovića, Bandalovskog. Dolazak Balažica bi značio vrlo verovatno kraj prelaznog roka za Partizan. U kontaktu smo sa njim i očekujemo ga danas ili sutra u Beogradu, izjavio je Vučelić.

Član uprave Partizana je dodao da više neće biti ni odlazaka iz klub, ali ostaje nejasno da li to znači da ni Danilo Pantić neće ove zime potpisati ugovor sa Čelsijem i da li će Danko Lazović definitivno odbiti Kineze koji mu nude daleko unosniji ugovor od onog koji trenutno ima. Takođe,s ve je izvesnije da će i Petar Škuletić ostati pošto se u evropskim zemljama danas završava prelazni rok, a on nije zainteresovan da ide na Daleki Istok iako postoje ponude klubova sa te strane sveta

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter