0
Ostali sportovi

NFL: Brejdi u istoriji, Patriotsi uzeli titulu

Objavljeno: 02.02.15 u 10:04

Nju Ingland Patriotsi uspeli su da osvoje Supeboul pošto su rezultatom 28:24 pobedili Sijetl Sihokse i tako su došli do nove šampionske titule.

Patriotsi su gubili deset poena razlike pred poslednjih 15 minuta, ali je Tom Brejdi sa dva tačdauna inicirao spektakularni preokret u Superboulu tako donevši četvrtu titulu Patriotsima u istoriji.

Rasel Vilson je imao šansu da 20 sekundi pre kraja odbrani titulu Sihoksa, ali je ruki Malkom Batler presekao njegov pas na jard od end-zone. Legendarni Brejdi je sasvim očekivano izabran za MVP-ja Superboula u Arizoni.

– Nikad nismo sumnjali jedan u drugog. To je bilo najvažnije. Pobedili smo sjajan tim. Volim vas momci. Neverovatno je kako je Malkom Batler odigrao kao ruki, neverovatno – rekao je Brejdi nakon meča.

Sva četiri Superboula „Patriote“ su osvojili u ovom veku predvođeni upravo 37-godišnjim Brejdijem, koji je na taj način postao tek jedan od trojice igrača koji su u karijeri stigli do četiri trofeja u NFL ligi.

Pre njega tako nešto je pošlo za rukom tek: Teriju Bredšu Džou Montani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter