2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KORAK BLIŽE CRNO-BELOM: Alivodić se iz Antailije vraćao sa ekspedicijom Partizana

Objavljeno: 02.02.15 u 09:22

Kao što je poznato tokom prethodnih dana puno se spekulisalo o prelasku Envera Alivodića u Partizan.

Ovaj momak, dosadašnji igrač novosadske Vojvodine, nije uspeo da se dogovori sa timom sa Karađorđa oko novog ugovora pošto nisu mogli da pronađu zajednički jezik oko finasijskog dela ugovora.

I pre toga se pričalo da bi Alivodić mogao na crno-belu stranu Topčiderskog brda, a ove spekulacije dodatno su se pojačale pošto se ovaj ofanzivno orjentisani vezista vraćao sa priprema iz Turske, koje je započeo sa Vojvodinom, sa ekipom – Partizana.

– Slučajnost je to što sam se vraćao sa fudbalerima Partizana, tako su mi rezervisali let i jedva sam stigao na avion. Bilo je nekih kontakata ranije, ali sada sam više fokusiran na ponude iz Azije – kazao je Alivodić.

Međutim, po svoj prilici Danko Lazović će napustiti crno-bele, pa bi se time stvorila prostor za dolazak Alivodića:

– Ne znam kakve su šanse da dođem u Partizan, to morate da pitate ljude u klubu, ja stvarno ne znam. Vojvodinu sam napustio jer se nismo dogovorili oko finansijskih detalja. Sada mi ostaje da vidim šta i kako dalje – kaže Alivodić, prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter