0
Evropske lige

IVANOVIĆ: Titula još nije osvojena, pred nama je mnogo posla

Objavljeno: 02.02.15 u 12:57

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Mančester Sitija (1:1), ali da titula šampiona Premijer lige nije rešena uprkos prednosti od pet bodova. Protiv Građana je odigrao 300. meč za Čelsi i postao tek peti stranac u istoriji kluba koji je u tome uspeo.

– Odigrali smo još jedan naporan meč, osetio se umor posle duela protiv Liverpula u Liga kupu. Siti ima vrhunsku ekipu i možemo da budemo srećni sa bodom jer smo zadržali istu bodovnu razliku. Zaslužili smo remi, ali pred nama je još mnogo posla kako bismo osvojili titulu i moramo da budemo oprezni – rekao je Ivanović za klupski sajt i dodao:

– Jedini način da beležimo pobede i osvajamo trofeje je da svaki igrač da sve od sebe na terenu. Čak i saigrači na klupi trude se da pomažu timu podškom i svi smo kao jedan.

Ivanović je golom u produžecima protiv Liverpula doneo Plavcima prolaz u finale Liga kupa, posle čega je dobio niz pohvala jer je završnicu meča odigrao sa povredom stopala i krvavom kopačkom.

– Morate da idete preko granice i pronađete motivaciju u sebi. Ponekad morate da osećate dodatan pritisak da biste bili uspešni. Moramo da ostanemo fokusirani jer je dugačak put do titule, ostalo je još 15 utakmica – zaključio je Ivanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter