0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DVOMEČ: Košarkaši Zvezde i Žalgirisa vode borbu na terenu, a navijačice na internetu (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.15 u 18:49

Čirlidersice Crvene zvezde su zahvaljujući velikom broju vaših glasova uspele da se plasiraju u polufinale Efes Euroleague Dance Challenge 2015. Protivnice na putu ka finalu su im čirlidersice Žalgirisa, koje su aktuelne šampionke ovog zanimljivog takmičenja i zato će im ponovo biti potrebna vaša pomoć na putu do finala.

Polufinalni duel startovao je danas i trajaće do 9. februara do 12 sati. Prema sistemu takmičenja čirliding grupa koja u narednih sedam dana dobije više glasova izboriće učešće u finalu.

Glasanje u polufinalu odvijaće se po istom principu kao i u prvoj fazi takmičenja. U glasanju postoji samo jedno ograničenje koje se sastoji u tome da u toku 24 sata možete glasati samo jednom, ali po isteku tog perioda ponovo možete dati svoj glas. Za čirliding grupu Crvene zvezde Telekom RED PASSION možete glasati OVDE.

Za sve one koji budu učestvovali u glasanju i koji registruju svoj profil sa društvenih mreža i šeruju ovo zanimljivo takmičenje na svom profilu učestvovaće u nagradnoj igri u kojoj će moći da osvoje dve karte za utakmice Evroliginog Fajnal fora, ali i 10 autentičnih Evroliginih satova. Jedini uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri je da je glasač punoletan. Atraktivni video spot kojim su Zvezdine čirlidersice predstavljene u ovom takmičenju možete pogledati ispod.

Zanimljivo je da će ove nedeje i crveno-beli košarkaši odmeriti snage sa Žalgarisom pa ovom prilikom navijače Zvezde još jednom pozivamo da pruže podršku u ovom svojevrsnom dvomeču sa timom iz Kaunasa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter