3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ OTKRIO: Evo koga bi Dule voleo da vidi u dresu Partizana i zbog čega

Objavljeno: 01.02.15 u 22:31

Izjave koje daje trener KK Partizan Duško Vujošević uvek su više nego zanimljive, a vrlo često u njima ima i skrivenih poruka, pre svega rivalima i političkom establišmentu.

Ništa drugačiji iskusni stručnjak nije bio ni u opširnom intervjuu koji je dao za Večernje novosti iz kojeg izdvajamo pitanje kojim igračem bi on častio navijače da može da bira.

– Uzeo bih Tonija Parkera. Poseduje veliku socijalnu inteligenciju i on je neko ko je motivisao francuske sunarodnike iz NBA da igraju za reprezentaciju. Parker je i igrački napredovao u San Antoniju svih ovih godina i dizao se sa timom, ali je i igrač koji igra na poziciji plejmejkera, na kojoj smo deficitarni, obajsnio je Vujošević.

U vrlo zanimljivom intervjuu možete da čujete odgovore vezane za navijače, novcu kojeg nema u klubu i koliko „često“ igrači dobijaju plate i ko je kriv zbog toga, šta je on igračima pored toga što im je trener i još mnogo toga.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Zvezdaši shvatite da se još nezna ko će biti šampion i to je lepota sporta nikada se nezna do kraja ko će biti pobednik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter