3
Domaći fudbal

NOVI PREOKRET: Partizan se dogovorio sa iskusnim stranim štoperom

Objavljeno: 01.02.15 u 23:59

Do večeras je za poziciju centarhalfa, koja je trenutno najproblematičnija u Partizanu, prvi kandidat bio Nemanja Tubić koji je praktično bio pred promocijom, ali po povratku tima iz Turske došlo je do velikog preokreta.

Kako saznaje Mocart sport posle desnog beka Ivana Bandalovskog ekipu Marka Nikolića će pojačati još jedan stranac i to Gregor Balažic za koga se govorilo da traži preveliku platu i da će najverovatnije karijeru nastaviti u Azerbejdžanu.

Naime, Slovenac je od Partizana tražio godišnju platu od 300 hiljada evra što je bilo previše za crno-bele i istog trenutka su pregovori prekinuti. Međutim, izgleda da su se dve strane u međuvremenu „našle“ na nekoj drugoj cifri pa će Balažic početkom nedelje potpisati jednoipogodišnji ugovor sa srpskim vicešampionom.

27-godišnji fudbaler u Partizan stiže kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Karpatima iz Ljvova, a tokom karijere igrao je još za Muru, B tim Espanjola, Aguilas i Goricu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Al je iskusan u picku materinu, dobro je da nam nisu doveli nekog napadaca koji je veoma ISKUSAN a igrao za omladinac, zuce i posavac-tisma… 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter