0
Evropske lige

NEMANJA MATIĆ: Remi sa Sitijem je pošten rezultat

Objavljeno: 01.02.15 u 08:21

Srpski reprezntativac i fudbaler Čelsija, Nemanja Matić, izjavio je da je nerešen rezultat derbi meča Premijer lige između Plavaca i Građana zapravo najpravednji ishod.

Duel dva prvoplasirana tima sa tabele engleske Premijer lige okončan je rezultatom 1:1 na Stamford Bridžu, pa je Čelsi zadržao pet poena viška u odnosu na glavnog konkurenta u tri za titulom.

– Dobar je to rezultat za oba tima. Imali smo neke prilike, kao i Siti, tako da je ovo pošten rezultat. Možda smo bili malo iscrpljeni od utakmice protiv Liverpula. Možda smo zato delovali malo usporeno – kazao je Matić.

Čelsi je odigrao statistički najgoru utakmicu u poslednjih deset godina, imao je samo tri šuta ka golu rivala.

– Dominirali smo, samo jedan tim je u ovom meču želeo pobedu. Odigrali smo odličnu utakmicu i jasno pokazali da želimo sva tri boda. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko prilika, šteta što ih nismo više iskoristili. Ponosan sam na to kako su igrali moji igrači – istakao je menadžer Sitija Manuel Pellegrini.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter