0
Domaći fudbal

KAPITEN VOJVODINE POJAČANJE ‘GRAĐEVINARA’: Igor Đurić potisao za beogradski Rad

Objavljeno: 01.02.15 u 10:15

Iz „Srpske Atine“ u srpsku prestonicu, dres Vojvodine je zamenio nebo-plavim dresom kluba sa Banjice. Igor Đurić, doskorašnji kapitel „lala“ novo je pojačanje Rada i iskusni desni štoper se već pridružio novim saigračima u Antaliji.

– Odradio sam jutarnji trening samostalno, a popodne sam odradio trenažni proces sa ekipom. Očekujem da ćemo u svaku utakmicu ući maksimalno ciljjući pobedu! Neke od momaka lično poznajem, jer sam protiv pojedinih igrao protiv njih, a sa nekima i zajedno u nekim ranijim periodima. Bitno je da nas povrede zaobiđu i ne sumnjam u dobra izdanja Rada na proleće – rekao je Igor Đurić, nova akvizicija tima sa Banjice.

Ekipa Rada , prvog dana februara ima novo iskušenje na terenu, aprotivnik izabranicima Milana Milanovića će biti lider kazahstanskog šampionata – Astana. Utakmica je zakazana za 16 časova po srpskom vremenu na stadionu Mardan u antalijskoj regiji Lara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter