3
AdmiralBet ABA Liga

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Sudije su uradile pošten posao, izvinjavam se

Objavljeno: 01.02.15 u 08:44

Šef struke košarkaša Partizana Duško Vujošević izvinio se zbog svog komentara o delegiranju slovenačkih sudija za utakmicu sa MZT Skopljem nakon što je njegava ekipa upisala teško izvojevanu pobedu rezultatom 63:55.
Vujošević je pred meč 20. kola ABA lige, u kojem su crno-beli ostvarili sedmi trijumf u nizu, izrazio nezadovoljstvo što će meč u Skoplju pravdu deliti trojica arbitara iz Slovenije, pošto je Olimpija glavni rival Partizanu u borbi za plej-of.

– Moram da kažem da delegiranje sudija pred ovakvu utakmicu, kada je birana sudijska trojka iz Slovenije, budi određene predrasude pred meč, jer smo u trci za četvrto mesto mi i Olimpija. Međutim, moram da se izvinim, da kažem da je suđenje bilo vrlo kvalitetno i vrlo pošteno, i da moja rezerva te vrste apsolutno nije bila personalna, nego generalna, a kada su u pitanju ovi ljudi potpuno neopravdana – rekao je Vujošević.

On je dodao da su crno-beli upisali izuzetno važnu pobedu u regionalnom takmičenju:

– Veoma važna pobeda za nas, koja nam daje mogućnost da mirnije ulazimo u ove završne borbe i da gledamo da li može nešto više da se osvoji i uradi. MZT je veoma motivisan, što se vidi iz činjenice da su imali 16 skokova u napadu, od toga 11 u prvom poluvremenu. Mi smo imali dosta izgubljenih lopti, 15”, rekao je Vujošević, “Milosavljević je imao upalu na drugoj nozi, Tepić se postepeno vraća posle problema sa leđima, i sigurno nas je sve to limitriralo. Međutim, najvažnije je što smo uspeli utakmicu da dobijemo, što smo bili najprecizniji i najkoncentrisaniji onda kada se utakmica lomila. Zahvalnost navijačima koji su došli da nas isprate – podvukao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Sad suti sudije dobre kad su ti poklonile 4 klucne lopte,kako te nije sramota da pred utakmice kritikujes a sad se izvinujes i hvalis.Kakav si ti licemeran covjek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter