3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA GROBARE: Partizan čuva najboljeg strelca i najboljeg asistenta

Objavljeno: 01.02.15 u 21:25

Fudbaleri Partizana su stigli u Beograd nakon što su odradili prvi deo priprema u Turskoj, a sve je izglednije da tim Marka Nikolića uprkos brojnim najavama neće pretrpeti značajnije izmene u odnosu na onaj koji je doneo jesenju titulu u Humsku.

Naime, iako se govorkalo da bi klub mogli da napuste Petar Škuletić, Danko Lazović i Vladimir Volkov čini se da za sada od njihovih transfera nema ništa.

– Niko mi ništa ne javlja, znači da se ništa konkretno i ne dešava – rekao je Škuletić po dolasku u Beograd, a prenose Novosti.

Sličnu izjavu je dao i Volkov kojem se čini se ne ide u daleku Južnu Koreju iako mu je Hjundai nudio zanimljiv ugovor.

– Nisam u potpunosti odbacio nijednu mogućnost za odlazak u inostranstvo, ali dok sam u Partizanu davaću maksimum za tim.

Što se tiče Danka Lazovića on je i dalje igrač Partizana ondosno nije potpisao ništa sa kineskim klubom Tijenđin Teda. Nesporazum je nastao oko dužine ugovora pošto klub nudi jednogodišnji, a igrač želi obavezu na dve godine sa platom od milion evra po sezoni.

Ni Danilo Pantić još uvek nije ništa potpisao sa Čelsijem iako se u ejdnom trenutku činilo da je posao završen, a sve je izvesnije da će u Partizanu ostati i Vojislav Stanković pošto je Slovenac Gregor Balažic blizu odlaska u azerbejdžanski Aktobe.

Jedino moguće pojačanje do kraja prelaznog roka mogao bi da bude dugo najavljivani Nemanja Tubić sa kojim je anvodno već sve dogovoreno i samo se čeka zvanična promocija.

Prelazni rok u Srbiji trajaće nedelju dana duže nego u evropskim zemljama gde će poslednji transferi biti obavljeni do ponedeljka u ponoć.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Verovatno si kompleksas kada stalno ostavljas jedan te isti komentar. A i verovatno si bez mozga zato sto si zaboravio da je bas taj tolino bio predsednik fss kada su vam dali dragu vam titulu prosle sezone kada su igraci svih timova bezali od vas pa ipak niste mogli dati gol na tekmi nego vam je svirano 13 penala i samo derbi niste dobili sa cak dva slalanje.To pokazuje odakle znas za to sklanjanje igraca.I onda u novinama ispadoste bolji od barse i reala cak i od bajerna. A procitaj sine posto se verovatno tada nisi ni rodio koliko je za doba miljanica i bulaatovica inace ortodoksnih cigana na mestu predsenika fs juge zvezda dobila titula a koliko partizan za nemoj da dispr nego mlekicu i na lalanje. Odavno je prosla serija LAKU NOC DECO.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa dobro je da ostanu.Ali nemogu verovati da komsiski simpatizeri pricaju o ligi ,namestanju itd.Realno je da se prosle godine Zvezdi u 30 utakmica sviralo 13 jedanaesteraca pri rezultatu 0-0

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve veze ima da li ostaje i ko ostaje, kada ubace ‘Evru’ i ‘Tolinja’ u igru, protivnici se sami sklanjaju. To je jedini klub u Evropi koji zna da ce pobediti pre utakmice, kada se ubace ova dva igraca. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU! !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter