0
Ostali sportovi

TRL: Partizan remizirao sa Budvom na Banjici, Zvezda pobedila u Kotoru

Objavljeno: 31.01.15 u 20:16

Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde duelima protiv Budve odnosno Primorca u okviru 14. kola završili su prvi deo sezone u Triglav regionalnoj ligi, a oba meča su bila bez rezultatskog značaja pošto su oba beogradska kluba obezbedila palsman u drugu fazu, a crnogorski timovi će se boriti za opstanak.

Podmlađeni tim Partizana je na Banjici odigrao sa Budvom nerešeno 8:8 (2:1, 4:3, 2:4, 0:0) i tako došao do 22. boda odnosno ostao na četvrtom mestu u grupi A.

Nikola Radulović, Đorđe Tanasković i Filip Radojević su postigli po dva pogotka, a Aleksandar Andrejević i Marko Janković po ejdan za tim Vlade Vujasinovića. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Đurđić sa četiri i Mitrović sa tri gola.

Crvena zvezda je u Kotoru ubedljivo sa 11:7 (2:2, 5:3, 2:1, 2:1) savladala domaći Primorac pa će nastaviti takmičenje u ligi za prvaka pošto je zauzela četvrto mesto u grupi B sa ukupno 21 osvojenim bodom.

Strahinja Rašović je četiri puta tresao mrežu domaćina, Sava Ranđelović tri puta, a Viktor Rašović je postigao dva gola. Po jednom u listu strelaca su se upisali Nikola Eškert i Ivan Rackov. Kod Kortorana samo je Kriještorac uspeo dva puta da savlada Draksimovića, dok su po jedan gol psotigli Latković, Krivokapić, Vukasović, Grgurević i Saveljić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter