4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER MZT-a: Partizan je padao, što ne bi ponovo!

Objavljeno: 31.01.15 u 00:02

Trener košarkaša MZT-a Aleksandar Jončevski rekao je da je uveren kako njegov ekipa može opet da sruši Partizan, treći put u poslednje dve godine, a prvi put u novoj dvorani „Jane Sandanski“.

– Utakmica je podjednako važna za oba kluba, Partizan da zadrži poziciju koja vodi u plej-of, a mi da uhvatimo priključak sa ekipama iz sredine tabele. Svesni smo da Partizan ima fizički jak tim sa odličnim pojedincima, ali tražiću od moje ekipe da odgovori na isti način. Partizan je „pao“ u dvorani „Boris Trajkovski“ i Pioniru, vreme je da se to desi u „Jane Sandanski“ – rekao je Jončevski za sajt ABA lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Patlidzan ce da padne, patlidzan ce da ‘dadne’, samo ako gospoda u sivom sa pistaljkom oko vrata ne uskoce i uticu na fer sudjenje, pobeda je vasa. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter