5
Evroliga

TOP 10 POTEZA TOP 16 EL: Veseli redovno oduševljava, Kinzi u vrhu (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.15 u 13:00

U Top 10 poteza petog kola Top 16 faze Evrolige nema poteza igrača Crvene zvezde, ali su zato mesta na listi najboljih našla dvojica bivših igrača Partizana.

Mesto među najboljima gotovo redovno imaju igrači Fenerbahčea koje sa klupe vodi proslavljeni Željko Obradović. Izuzetak nije bilo ni gostovanje Unikahi, a na devetom mestu našlo se zakucavanje  Jana Veselog na pas Nemanje Bjelice.

U samom vrhu liste, na trećem mestu je Terens Kinzi. U ruskom okršaju CSKA-Nižnji Kinzi je ukrao loptu i sam završio akciju. Lepši potezi od njegovog napravili su samo igrači Makabija (Pargo) i Barselone (Hezonja).

,

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Eee glupaa masoo iz dana u dan tvoji komentari su sve gluplji i gluplji, ne blamiraj se vise svega ti.PARTIZAN CE UVEK BITI INSTITUCIJA ZA VAS U BILO KOM SMISLU, PRODALI STE SE LOPOVIMA

    0
    0
    Odgovori
  2. A gde su Tepic, Gagic ? A da oni bojkotuju evroligu….. mozda su u evrokupu?…. a da tu su bili najgore plasirana ekipa svih vremena ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter