3
Domaći fudbal

STIGAO BUGARIN: Došao sam da sa Partizanom zaigram Ligu šampiona (FOTO)

Objavljeno: 31.01.15 u 14:02

Ekipa Marka Nikolića tokom priprema u Turskoj dobila je novo pojačanje. Baš kao što je najavljeno, u klub iz Humske stiže iskusni repreznetativac Bugarske.

Kao što je poznato, reč je o Ivanu Bandladovskom, 28-godišnjem desnom beku bivšem igraču belgijskog OH Luvena. On je danas zvanično prezentovan na stadionu u Humskoj.

Ovaj momak je, kako prenosi „Prelistavanje.rs“ stigao u Partizan sa namerom da osvoji Ligu šampiona:

– Došao sam čim sam čuo za ponudu Partizana. Lako smo se dogovorili. Srbija i Bugarska su susedne zemlje, znam sve. Znam da je Partizan veliki klub, da ima sjajne navijače. U karijeri me treniralo nekoliko srpskih trenera, tako da razumem i srpski jezik. Hoću da osvojimo titulu i plasiramo se u Ligu šampiona – kazao je Bandalovski.

Ovaj fudbaler u tabor crno-belih stigao je kao slobodan agent, a prema proceni specijalizovanog sajta za tržišnu vrednost igrača njegova cena je nešto manja od 500.000 evra.

Bandalovski je potpisao ugovor na 1,5 godinu i zadržio je dres sa brojem dva. Potpresednik kluba Ljubiša Tumbaković bio je zadovoljan dolaskom ovog igrača:

– Vi dobro znate da ekipa Partizana ima potrebu da se pojača na određenim pozicijama. Bandalovski je želja trenera Marka Nikolića i on ga je posebno apostrofirao kao nekoga ko može da nadomesti sve ono što je Vulićević pokazao u predhodnom periodu. Verujem da će opravdati poverenje i želim mu puno sreće i dobrih rezultat – rekao je Tumbaković.

Ivan-Bandalovski-Partizan1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

  1. Partizan je dobio igrača extra kvaliteta bez dinara.Ne igrača već igračinu koji je veoma brz,jak u duel igri,odličan u odbrani i prodoran u napadu.
    Moram da čestitam upravi koja ga je dovela,bolju stvar nisu mogli da urade.Treba ga samo isforsirati sada da uđe u trenažni proces i pun pogodak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter