0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

PROBLEMI ZA RADONJIĆA: Zvezda bez reprezentativca Srbije na Solnok

Objavljeno: 31.01.15 u 14:40

Košarkaši Crvene zvezde odigraće svoj meč 20. kola odigraće 1. februara u dvorani Pionir. Kao što je poznato, crveno-beli u dosadašnjih 19. kola imaju isto toliko pobeda.

Ipak problem za četu Dejana Radonjića biće izostanak reprezentativca Srbije Stefana Jovića koji se povredio na meču 4. kola Evrolige sa berlinskom Albom.

– Posle velikog gubitka snage i prve pobede u Top 16 fazi Evrolige, dolazi nam mađarski Solnok. To je tim koji je napravio dosta promena u odnosu na prvu utakmicu koju smo igrali u Mađarskoj i koji je sada veoma iskusan i poseduje kvalitet. Mogli su imati čak i neku pobedu više, s obziorkm na nivo igara koji su prikazali protiv kvalitetnih timova u gostima. Očekujemo da igraju rasterećeno i dobro i da pokažu kvalitet koji poseduju – istakao je Radonjić.

On se potom osvrnuo na rivala uz konstataciju da Jović sigurno neće biti u kombinaciji za meč:

– Sasvim prirodno se očekuje da ta potrošnja energije u našem timu donese neke nove situacije. Ovog puta, nešto što je jasno je da Stefan Jović neće biti u timu. Nadam se da će uspeti da se oporavi i bude spreman za meč protiv Žalgirisa u elitnom takmičenju. Uz to, ni Branko Lazić neće biti u timu zbog temperature. Ali, svi ostali igrači moraju dati doprinos kako bismo nastavili u dobrom ritmu, odigrali dobar meč i slavili pred našim navijačima. Ovaj duel moramo da iskoristimo i za ono što nas čeka nakon toga – jasan je trener crveno-belih.

Radonjić je pozvao Delije da naprave spektakularnu atmosferu baš kao i na susretu sa Albom:

– Ambijent protiv Albe bio je za svaku pohvalu i želja nam je da i protiv Solnoka dvorana opet bude puna, a samim tim da nas to podstakne da dođemo do još jedne pobede. Videli ste i sami koliko našem timu, koji je najmlađi u Evroligi, znači podrška navijača. Zaista bismo voleli da tako bude i sada, iako protivnik možda i nije tako atraktivan, rekao je trener crveno-belih – rekao je šef Zvezdine struke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter