3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVE DELIJE: Otišli iz Zvezde i oprostili deo duga voljenom klubu

Objavljeno: 31.01.15 u 17:07

Doskorašnji fudbaleri Crvene zvezde Goran Gogić i Đorđe Rakić ove zime su napustili ‘Marakanu’, ali su ovim gestom potvrdili svoje simpatije prema crveno-beloj boji.

Crvena zvezda je raskinula ugovore sa Goranom Gogićem i Đorđem Rakićem, koji će karijere zajedno nastaviti u kineskom drugoligašu Ćingdaou. Kako to pravilo nalaže, klub koji raskine saradnju sa igračem ima obavezu da mu isplati ugovor do kraja. Dugokosom napadaču Zvezda je dužna 150.000 evra, dok bi vezisti trebalo da isplati oko 70.000 evra, prenosi Blic.

Međutim, Zvezdin bivši dvojac je džentlmenski izašao u susret i oprostio polovinu duga voljenom klubu. Tako će crveno-beli prema Rakiću i Gogiću imati dug od ukupno 110.000 evra uz dogovor da se ostatak duga isplati tek za godinu dana.

Potez za svako poštovanje, pre svega kada se ima u vidu trenutna finansijska situacija Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. nisam jedini sto se tice komentara ….braco cigani i delije moje novinari treba da se pozabave sa tim kako i na koji nacin se odricu super talentovanim momcima koji se teraju na najgrublji nacin !!istina je dostizna uskoro ce boos morati da podnese izvestaj kako preti momcima koji nisu dobili sansu .nezeli ih u klubu jer nema kombinaciju sa njima !!drzavo trebala bi ti da se malo umesas jer zvezda nije privatna prcija !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je laž! Prica za javnost, videce te za par meseci kada tuze klub. Ovo Tvorzic hoce da obmani javnost jer svima vise dojadili sa pricom da nemaju a u svako prelaznom roku dovedu po 10 igraca

    0
    0
    Odgovori
  3. Jesu prave i svaka im cast,ali nije bas tako cucete za koji mesec!Delije oni su afirmisani igraci injima nije problem da i oproste neki dug,zasto nas veliki klub raskida ugovore sa zvezdinom decom koja nisu dobili sansu? O tome se ne pise vec cuti!!!! ZALOSNO!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter