9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI NAPAD: Nikoliću, zbog tebe smo izgubili 4,3 miliona evra!

Objavljeno: 31.01.15 u 10:28

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić nastavio je sa serijom pitanja treneru Marku Nikoliću zbog kritika koje je on uputio upravi posle dva teška poraza na pripremama u Turskoj.

Posle optužbe da je strateg sam kriv za dva debakla, „drugi čovek“ kluba je nastavio paljbu.

– Na njegov zahtev nismo prodali Škuletića Lilu za 2.8 miliona evra, a odbili smo 1.5 miliona od Anderlehta za Lazara Ćirkovića. Dakle, više od četiri miliona evra smo odbili da bismo Nikoliću ispunili želje – rekao je Vučelić za Informer.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Vucic je poslao svoje iz SNS da uniste Partizan tako ce i biti.Uveliko se prica da ce Zvezda biti sampion.Iako smo toliko jaci od svih Zvezda mora uzeti titulu.Ako se to desi Popovica ,Vucelica i ostalu bagru treba razapeti na sred terazija.Kako je moguce da klub koji duguje 52 miliona evra igra u elitnom rangu ?,kako nisu ispali iz saveznog ranga takmicenja?.Gde je tu drzava,premijer i vlada koji uvode pravdu u Srbiju.Srbija nije Skotcka da jednog Rendzersa izbace iz saveznog ranga takmicenja u 4 ligu.Partizan ide istom putanjom ko i komsije .Ako nemoze drzava da uvede red moze juzna tribina.

    0
    0
    Odgovori
  2. da su ih prodali za ta 4.3 mil evra, sta bi oni uradili sa tim novcem? nista naravno, nikoga ne bi doveli, ako moze za dz to jedino dolazi u obzir i pod uslovom da daju sto manju platu da njima ostane sto vise!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter