0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ ‘SPUŠTA LOPTU’: Sada mu nisu potrebna pojačanja

Objavljeno: 31.01.15 u 18:38

Nakon što je član uprave Partizana Milorad Vučelić u intervjuu za Informer pošteno isprozivao trenera Marka Nikolića zbog njegovih izjava medijima mladi stručnjak je „spustio loptu“.

– Ukoliko niko ne ode, ne mora niko ni da dođe. U tom slučaju ćemo iamti drugi kriterijum. Okrenućemo se mladim igračima Partizana koji predstavljaju budućnost kluba. Da li će oni biti spremni da odmah igraju u prvom timu ili Teleoptiku zavisi od njihovih godina u statusa, kao i od mogućnosti kluba da realizuje dolaske, rekao je između ostalog Nikolić srpskim izveštačima koji su pratili prvi deo priprema u Turskoj.

Pored Stefana Babovića i Bugarina Bandalovskog crno-bele bi uskoro mogao da pojača i jedan štoper, a najčešće se spominje da bi to trebalo da bude Nemanja Tubić. Takođe se govorka da bi Enver Alivodić na kraju ipak mogao da završi u Humskoj, dok se od Mijata Gaćinovića očigledno odustalo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter