7
AdmiralBet ABA Liga

DOBRE VESTI PO ZVEZDU I PARTIZAN: Evroliga ‘odustala’ od zatvaranja lige!

Objavljeno: 31.01.15 u 11:15

Evroliga je posle sastanka sa predstavnicima evropskih liga odustala od „zatvaranja“ elitnog takmičenja.

– Sve strane su se dogovorile da se odlože diskusije o dugoročnim planovima i vizijama u vezi sa promenom sistema takmičenja, a koje su izložene na sastanku EKA prethodnog jula – navodi se u saopštenju.

Đordi Bartomeu se prethodinh dana sastao sa funkcionerima špankse, nemačke, francuske, litvanske, poljske, izraelske, VTB i ABA lige. Svi zajedno su se složili da je rano za „zatvorenu“ Evroligu, ali taj predlog nije odbačen, već je samo odložen. Bar je sigurno da će finalisti ABa lige i sledeće godine igrati u Evroligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. ŠTA HOĆE OVAJ DR LAZIĆ GEJLIJA PA MAJMUNE GLUPI JER SI SISO TATINU SISU PA TI SE MOZAK POMRSIO. GLUPANDERU GEJLIJSKI 15 GODINA NAM PUŠITE KURAC PAĆE TE I OVE GODINE MARVO CIGANJSKA DA NAM DUVATE

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan!!! A sta ima Partizan s’ tom pficom?on ce u najboljem slucaju biti treci ove godine.inace ne navijam ni za koga ali pratim kosarku nazalost Partizan ove sezone nece izboriti jedno od dva mesta koja vode u evroligu.

    0
    0
    Odgovori
  3. aba liga bi trebala imati 4 predstavnika kad malo pogledamo bivša juga je bila dsam vrh svetske elite.i to bi trebalo poštovati

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne znam sta ima dobro ovde za zamrznut klub kakav je zvezda kad ionako nece igrati.A sada tempiranje cetvrtog mesta da ugasimo i ovaj fmp telekom:) drzavnom cedu da uradimo cedomorstvo!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Glodarima je svejedno, nece je igrati duže vreme buahahhaha. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter