0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRONAŠAO KLUB: Krunić ni u Zvezdi, ni u Voši

Objavljeno: 30.01.15 u 18:43

Ni Zvezda, ni Vojvodina… Doskorašnji fanzivni vezni Donjeg Srema, igrač koji je toliko prašine podigao u poslednje vreme, Rade Krunić, našao je konačno klub. Krunić je potpisao za – Borac.

Sportski direktor Zebri Slobodan Ilić zadovoljan je što su doveli najzvučnije pojačanje.
– Oni koji prate fudbalska zbivanja upoznati su dobro sa kojim je klubovima je vezivano ime Rada Krunića u ovom prelaznom roku. Dobili smo sjajnog mladog igrača koji tek treba da iskaže svoj raskošni potencijal i talenat. Dolazak Krunića u naš klub pokazuje da Borac ima veliku težinu kao klub. Sa njim polako, ali sigurno kompletiramo igrački kadar za koga verujemo da će biti pravo osveženje u Superligi narednog proleća. Nema nikako mesta bilo kakvoj euforiji. Nastavljamo sa radom, stvaranjem prave pobedničke atmosfere koja treba da vodi cilju, a to je opstanak u eliti – reakao je Ilić za klupski sajt.

Krunić se već stavio na raspolaganje šefu struke Bogiću Bogićeviću. Ovog januara u klub su stigli Đuro Zec, Ivan Josović, nekada veliki talent Zvezde Ognjen Ožegović i  Ganac Majkl Taviju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter