1
Domaći fudbal

NIŠTA OD POJAČANJA: Partizan nema para za platu reprezentativca Slovenije

Objavljeno: 30.01.15 u 09:49

Tokom prethodnih dana u fudbalskim krugovima šuškalo se da bi čelnici Partizana mogli da naprave pravi potez i u klub dovedu novog reprezentativca Slovenije koji igra na poziciji štopera i upare ga sa kolegom iz nacionalnog dresa, Branom Iličem.

Kao što je poznato, šuškalo se da će Gregor Blažic pojačati tabor crno-belih, a prema tvrdnjama upućenih: ovaj transfer bio je iz kategorije „već viđenih“. Međutim, od svega toga čini se samo mrtvo slovo na papiru.

Naime, problem sa angažmanom igrača koji je trenutno slobodan igrač, budući da mu je istekao ugovor sa ekipom Karpata – jeste visina njegove plate.

Navodno, sjajni štoper zahtevao je zaradu od 25.000 evra na mesečnom nivou, a klub iz Humske nije bio ni blizu mogućnosti da pozitivno odgovori na njegove zahteve. Zato je Glažic, kako se sad priča, znatno bliži odlasku u tabor Aktobea iz Kazahstana, piše Žurnal.

Crno-beli neće imati 300.000 na godišnjem nivou za ovog igrača uprkos činjenici da je tim napustio i jedna od igrača sa najvećim primanjima, Danko Lazović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter