0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČAN SPISAK: Evo na koga Lalatović računa za prolećni deo prvenstva

Objavljeno: 30.01.15 u 20:15

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović saopštio je spisak od 26 putnika za drugi deo priprema u Antaliji.

Za razliku od prvog dela u Sloveniji na spisku neće biti Đorđa Despotovića kome se traži klub, kao i Bogdana Planića koji se vratio u OFK Beograd bez finansijskih posledica. Na spisku Nenada Lalatovića se nalaze Darko Lazić, Aleksandar Kovačević i Marko Grujić, iako za njih postoji interesovanje klubova iz inostranstva. Evo i konačnog spiska:

GOLMANI: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja.

ODBRANA: Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Stefan Đorđević, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović.

SREDINA: Saša Stojanović, Darko Lazović, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević.

NAPAD: Luka Jović, Fuad Salami, Džošua Parker.

Crvena zvezda će u drugoj fazi priprema odigrati šest kontrolnih utakmica: Prva je zakazana za 4. februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije, 6. februara, protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova. Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, 10. februara, dok će 11. februara Crvena zvezda odmeriti snage sa ekipom Mordovije. Poslednju utakmicu u Turskoj, Zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara, navedeno je na sajtu crveno-belih. Povratak u Beograd je zakazan za 15. februar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter