19
Evroliga

GRMI SA SVIH STRANA: 7000 Delija ruši Albu, pucaju glasne žice, puca i Pionir (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.15 u 11:32

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su upisali svoju prvu pobedu u Top 16 fazi Evrolige pošto su rezultatom 86:69 savladali berlinsku Albu.

Izabranici Dejana Radonjića igrali su maestralno nošeni frenetičnom atmosferom sa tribina na kojima je više od 7000 Delija naparavilo spektakl za pamćenje i prepričavanje.

U jednom trneutku i sami navijači su, poneti sjajnom igrom njihovih ljubimaca, zagrmeli toliko da su stakla na Pioniru pretila da popucaju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

19 Komentara

  1. Jeli Grobari,pa vi baš pratite šta radi Zvezda,kako navijamo i ….aj u svoje dvorišete….na kraju krajeva,bacite pogled na TIFO-naj 10 navijačkih grupa u 2014 i sve će vam biti malo jasnije….

    0
    0
    Odgovori
  2. alo pacenici po zvanicnoj statistici vas je bilo 5907 gledalaca!!!! i vi pricate nesto, pa nas vise dodje protiv igokee,cedevite i olimpije a bice puno i protiv levskog!!! vi ste samo mali kk fmp zeleznik!! a i ovi novinari cigansture kako povecavaju posecenost tugaaaaa 🙂

    0
    0
    Odgovori
      • Glodar i tebi tata jadnice gejlijski, а zvanicna statistika je STVARNI broj a ne one vase Kasperi Zeleznik fore, i pride Pionir ima 8450 sedista a bilo je dooosta praznih bez vas PANTERA na njima!!

        0
        0
        Odgovori
  3. Nije lose, ali ne potcenjujte ni atmosferu, kada se pred 3000 glodara skine go Misa Tubas, pa nastanse svojevrsno kikotanje u hali… i po neki pogled osude, ali onih par desetina koji imaju vise od 8 razreda osnovne skole i IQ iznad 67. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter