9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA KAŽE: Zvezdin Slovenac Jaka Blažič napravio potez večeri (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.15 u 11:01

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u prepunom Pioniru savladali ekipu berlinske Albe rezultatom 86:69.Navijači crveno-belih napravili su fantastičnu atmosferu, onako kako oni to uvek čine na svakoj evroligaškoj utakmici. Upravo ta paklena atmosfera mogla bi da bude deo razloga zbog kojih je tim Saše Obradovića ubedljivo poražen.

Na ovom duelu bilo je i atraktivnih poteza, a jednu od lepših akcija večeri izveo je reprezentativac Slovenije i bek Crvene zvezde, Jaka Blažič. Sjajni košarkaš je u finišu prve deonice krenuo na ulaz metodom „sam protiv svih“, a iako se našao u teškoj poziciji, nekako je van balansa uspeo da sprovede loptu u koš.

Upravo ta akcija, prema mišljenju Evrolige, jeste i potez koji je obeležio veče, pa je tako akcija koju možete pogledati proglašena i za „Play Of The Night“.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Cekaj, ajd odlucite se vec jednom…. vi stalno nesto se neckate… sad kada smo bolji od vas u kosarci odmah se hvatate za istoriju, a kada mi pocnemo da pricamo o nasoj fudbalskoj istoriji onda je: „jaooo pa to je bilo nekad, a gde ste sad? Manite se proslosti…“ odlucite se vise, da li cemo da se osvrcemo na proslost ili ne?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovako: Godinama vas ponizavamo!!!Kada ste poslednju titulu uzeli u kosarci?Za sve uspehe reprezentacije u poslednjih 30 godina treba zahvaliti igracima i strucnom stabu kk Partizan! A zna se sta su sve nasi asovi osvajali! Koji igrac neke bivse zvezde je ostavio dublji trag u reprezentaciji,a da,moka slavnic koji vas sada pljuje na sva usta!! Pozdrav za gejlije,navijajte za fabriku limenih proizvoda i sanjajte titulu!!! PARTIZAN SAMPION !!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A Igor Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic, Obradovic, nista, a?I sada maestralni Teo, najbolji igrac u Evropi je najveci Zvezdas, mozes samo da puknes od muke. 😉

      0
      0
      Odgovori
  3. KK SLEDECA SEZONA* jesi ti siguran u to sto pises,jel imas neke dokaze za to?Lako je pljuvati anonimno,potpisi se,stani iza svojih optuzbi,ja sam taj i taj i kazem da si ukrao toliko Covicu da moze da se sprovede istraga pa ce da se sudi ili njemu za kradju ili tebi za klevetu

    0
    0
    Odgovori
  4. E moj kompleksasu, vi niste ispali samo ste zaledjeni 😀 sto mu dodje jos gore, da ste ispali, sad bi ste igrali kosarku, ovako vas nema, kao da ste se ugasili 😀 Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove 😀

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja mislio gagić napravio potez večeri evrolige? ?!! JAKA BLAZIČ, JAKA ZVEZDA! !!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter